TEKNOFEST 2020 Roket Yarışlarında Fırat Üniversitesin'den 2 Takım Önemli Başarıya İmza Attı.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Roket Yarışması KTR, THR ve Test Videoları Sonuçlarına göre takımların almış oldukları toplam puanlar açıklandı.
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Oğuz YAKUT danışmanlığında orta irtifa kategorisine katılan TROKET isimli roket takımı 90 farklı takım arasında 7. sırada yer almıştır.
Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Orhan YAMAN danışmanlığında düşük irtifa kategorisine katılan GÖKRUH isimli roket takımı 97 farklı takım arasında 5. sırada yer almıştır. Her iki takım eylül ayında gerçekleştirilecek final yarışlarına katılmaya hak kazanmışlardır. Takımlarımızın emekleri ve çabaları için tebrik ederiz. Haberin linki için tıklayınız...