Öğrencimizin Başarısı

Kütüphaneyi kullanmayı özendirmek ve  teşvik etmek amacı ile Egitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan araştırma sonucunda,  Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Orhan BABAYİĞİT, 2018 yılında F.Ü. Merkez Kütüphanesini en çok kullanan ve en çok kitap okuyan öğrenci olarak tesbit edilmiştir.  Mekatronik Mühendisliği Bölümünde 14.12.2018 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreni ile kendisine başarı plaketi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erol ASİLTÜRK tarafından davetliler huzurunda takdim edilmiştir. Mekatronik Mühendisliği olarak öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.